STONE DELUXE KVADRATNA

347.86 (2620.95 kn) 482.47 (3635.17 kn)

Tuš kade Stone DeLuxe od lijevanog mramora nude čvrstu i sofisticiranu površinu koja imitira beton u bijeloj, crnoj ili cement sivoj boji. Atraktivan poklopac sifona izveden u identičnom efektu kao i površina tuš kade pridonosi karakterističnom izgledu Stone DeLuxe tuš kada. Posebna prednost tuš kada Stone DeLuxe je mogućnost rezanja do određenih gabarita radi prilagodbe specifičnoj konfiguraciji prostora za tuširanje.

*Rezanje po mjeri

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Opis

Većina Aquaestil tuš kada izrađena je od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji ih čini ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje. Protuklizna svojstva ovog materijala, kao i činjenica kako se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama zbog visoke razine neporoznosti, doprinose Vašem zdravlju i sigurnosti.

Pojedini modeli tuš kada izrađeni su od lijevanog mramora. Lijevani ili umjetni mramor je napredni materijal koji se sastoji od prirodnih mineralnih i kamenih čestica, poliestera i smole koja služi kao sredstvo za vezivanje. Ovaj materijal je lijevan u posebno izrađenim kalupima, a svaka tuš kada prolazi detaljnu završnu obradu i tretman izrazito izdržljivim i otpornim Gelcoat® materijalom koji površinu čini besprijekorno sjajnom i otpornom na ogrebotine. Sve Aquaestil tuš kade imaju 10-godišnju garanciju te servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Veliki raspon dimenzija prilagođenih za ugradnju u privatne i komercijalne objekte.

Moderne i čiste linije bez vidljivog gornjeg ruba.

Garancija kvalitete i trajnosti 10 godina.

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodnijim i osvježavajućim.

*Posebna prednost tuš kada Stone DeLuxe mogućnost je rezanja do određenih gabarita radi prilagodbe specifičnoj konfiguraciji prostora za tuširanje. Rezanje tuš kade možete izvesti samostalno prema uputi ili naručiti tvorničko rezanje uz obavezno predočenje nacrta na kojem treba biti naznačena pozicija sifona i željene pozicije reznih linija. Stranice tuš kade koje su rezane na mjeru obavezno je potrebno ugraditi do zida.

 

Dodatne informacije

Dimenzije

80×80 cm, 90×90 cm, 100×100 cm

Boja

Bijela, Cement, Crna

Dubina

1,5 cm

Materijal

Lijevani mramor

Sifon

90 mm