SOGNO 2D ZA NIŠU

729.57 (5496.95 kn) 931.06 (7015.07 kn)

Sogno 2D za nišu je moderni paravan opremljen dvojim visećim kliznim vratima koja pružaju dodatni komfor pri korištenju u vidu veće širine ulaza, a namijenjen je prostorima za tuširanje većih dimenzija. Budući da na donjoj strani paravana nema profila, olakšan je ulazak i izlazak iz prostora za tuširanje kao i njegovo čišćenje. Standardno se isporučuje s metalnom brtvenom letvicom koja se postavlja na spoju tuš kade i paravana. Kaljeno staklo 6 mm.

*Moguće naručiti po mjeri

Nanos protiv kamenca

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Opis

Tuš stakla iz linije Aquaestil odličan su izbor za svakoga koji svojoj kupaonici želi dati moderan i sofisticiran izgled. Moderan dizajn i vrhunska kvaliteta. Brojne su prednosti radi kojih se tuš stakla/tuš stijene sve više upotrebljavaju, a neke od njih su sljedeće:

– koriste se za odvajanje tuš kabine od ostatka kupaonice
– za odvajanje prostora u većim objektima (hotelima, teretanama, sportskim dvoranama…)
– najčešće se upotrebljavaju s podnom kanalicom bez ugradnje tuš kade (možete ih koristiti i s kadom)

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodnijim i osvježavajućim.

*Za narudžbe po mjeri cijena je 15% viša!

Dodatne informacije

Dimenzije

160x200cm, 170x200cm, 180x200cm, 190x200cm, 200x200cm

Vrsta stakla

Prozirno, Reljef

Boja profila

Srebrna