HOYA 80100/L POLUKRUŽNA TUŠ KABINA 80x100x210 cm

3318.57kn

Kratki opis:

KOMPLET TUŠ KABINA S KADOM.

Kaljeno staklo 5mm.

Kromirani aluminijski profili.

Debljina akrila 3,2mm.

Podnožje kade je ojačano drvenom pločom te poliesterskom smolom i staklenim platnom.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Tuš kabine iz linije Aquaart savršene su tuš kabine za moderne kupaonice i nude potpuni doživljaj tuširanja.Tuš kabina najboljeg omjera cijene i kvalitete odličan je izbor za Vašu kupaonicu.

Tuš kabina u kompletu s kadom. Tuš kada izrađena od lijevanog sanitarnog akrila.
Lijevani sanitarni akril je materijal visoke kvalitete, postojani materijal čime se garantira dugovječnost Vaše kade.Tuš kada zadržava početni sjaj, odnosno boju godinama.
Akril sadrži mnogo komparativnih prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u proizvodnji kada jer je izuzetno lagan, vrlo dobro toplinski i zvučno izolira. Lagan je za održavanje i otporan na mehanička oštećenja. Također, nudi mogućnost potpune reciklaže, što ga svrstava u ekološki prihvatljive materijale.

Lako održavanje, jednostavno čišćenje tuš kabine – gotovo svim sredstvima za čišćenje (ne preporuča se korištenje praškastih materijala – poput Vima).

Karakteristike tuš kabine:

12 mjeseci garancije na tuš kabinu
10 godina garancije na tuš kadu
ATEST: 120 kg
hrvatski proizvod
tip stakla: prozirno
kaljeno staklo debljine 5 mm
profili: aluminij, sjaj
način otvaranja: klizno
oblik: polukružna tuš kabina (lijeva tuš kabina)

Dimenzije tuš kabine: (80x100x210 cm)

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodnijim i osvježavajućim.

HOYA 80100/L POLUKRUŽNA TUŠ KABINA 80x100x120 cm