GL-Z128-5P TUŠ KABINA 80x100x200 cm

484.93 (3653.71 kn)

Kratki opis:

5 mm kaljeno staklo, bijeli aluminjski profili,

Otvaranje pomoću kotačića.

Kada je uključena u cijenu.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Tuš kabine iz linije Greenline savršene su tuš kabine za moderne kupaonice i nude potpuni doživljaj tuširanja. Tuš kabina modernog dizajna i vrhunske kvalitete.Tuš kabina u kompletu s kadom najboljeg omjera cijene i kvalitete odličan je izbor za Vašu kupaonicu.

Tuš kada izrađena od lijevanog sanitarnog akrila – materijal visoke kvalitete, postojani materijal čime se garantira dugovječnost Vaše kade. Tuš kada zadržava početni sjaj, odnosno boju godinama.

Akril sadrži mnogo komparativnih prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u proizvodnji kada jer je izuzetno lagan, vrlo dobro toplinski i zvučno izolira.Lagan je za održavanje i otporan na mehanička oštećenja. Također, nudi mogućnost potpune reciklaže, što ga svrstava u ekološki prihvatljive materijale.

Lako održavanje, jednostavno čišćenje tuš kade – gotovo svim sredstvima za čišćenje (ne preporuča se korištenje praškastih materijala – poput Vima)

Karakteristike tuš kabine:

12 mjeseci garancije na tuš kabinu
Atest: 120 kg
hrvatski proizvod
oblik: polukružna tuš kabina
aluminij

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodnijim i osvježavajućim.

GL-Z128-5P TUŠ KABINA 80x100x200 cm