EVORA 80H160 POLUKRUŽNA TUŠ KABINA 80x80x196 cm

395.98 (2983.51 kn)

Kratki opis:

KOMPLET TUŠ KABINA S KADOM.

Kaljeno staklo 4 mm.

Kromirani aluminijski profili i akrilna kada.

Debljina akrila/ABS 3,2 mm.

Podnožje kade je ojačano drvenom pločom te poliesterskom smolom i staklenim platnom.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Tuš kabine iz linije Aquaart savršene su tuš kabine za moderne kupaonice i nude potpuni doživljaj tuširanja. Elegantna tuš kabina najboljeg omjera cijene i kvalitete odličan je izbor za Vašu kupaonicu.

Tuš kabina u kompletu sa kadom.

Tuš kada izrađena od lijevanog sanitarnog akrila. Lijevani sanitarni akril je materijal visoke kvalitete, postojani materijal čime se garantira dugovječnost Vaše kade. Tuš kada zadržava početni sjaj, odnosno boju godinama.
Akril sadrži mnogo komparativnih prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u proizvodnji kada jer je izuzetno lagan, vrlo dobro toplinski i zvučno izolira. Lagan je za održavanje i otporan na mehanička oštećenja. Također, nudi mogućnost potpune reciklaže, što ga svrstava u ekološki prihvatljive materijale.

Lako održavanje, jednostavno čišćenje tuš kabine – gotovo svim sredstvima za čišćenje (ne preporuča se korištenje praškastih materijala – poput Vima).

Karakteristike tuš kabine:

12 mjeseci garancije na tuš kabinu
10 godina garancije na tuš kadu

  • tip stakla: brušeno
  • profili: aluminij mat sa sjajnim detaljima
  • debljina stakla: 4 mm
  • način otvaranja: klizno
  • oblik: polukružna tuš kabina
  • obloga s jednog dijela, obloga se ne skida

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodnijim i osvježavajućim.

EVORA 80H160 POLUKRUŽNA TUŠ KABINA 80x80x196