EVA 80 TUŠ KABINA 80x80x205 CM

457.47 (3446.81 kn)

Kratki opis:

TUŠ KABINA

Transparentno staklo 4 mm.

Sreberni profili.

 

Širina: 0.80 m
Visina: 2.05 m
Dubina: 0.80 m
Oblik: polukružna

Kategorija

Opis

Opis
Tuš kabine iz linije Aquaart savršene su tuš kabine za moderne kupaonice i nude potpuni doživljaj tuširanja.
Moderan dizajn i vrhunska kvaliteta tuš kabine. Odličan izbor za Vas i Vašu kupaonicu.

Tuš kada izrađena od lijevanog sanitarnog akrila. Lijevani sanitarni akril je materijal visoke kvalitete, postojani materijal čime se garantira dugovječnost Vaše kade. Tuš kada zadržava početni sjaj, odnosno boju godinama.
Akril sadrži mnogo komparativnih prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u proizvodnji kada jer je izuzetno lagan, vrlo dobro toplinski i zvučno izolira. Lagan je za održavanje i otporan na mehanička oštećenja. Također, nudi mogućnost potpune reciklaže, što ga svrstava u ekološki prihvatljive materijale.

Lako održavanje,jednostavno čišćenje tuš kabine – gotovo svim sredstvima za čišćenje (ne preporuča se korištenje praškastih materijala – poput Vima).

Karakteristike tuš kabine:

Proizvođač: Aquaart
12 mjeseci garancije na tuš kabinu
debljina stakla: 4 mm staklo
vrsta stakla: transparentno
profili: sreberna
način otvaranja: kotačići
oblik: tuš kabina s ABS kadom visine 18 cm. 4 mm transparentno staklo vrata te 4 mm crna stražnja stakla tuš kabine. Tuš set s policom. Sifon je uključen.

Dimenzije tuš kabine:

širina: 80 cm
visina: 205 cm
dužina: 80 cm

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodnijim i osvježavajućim.

TK EVA 80 POLUKRUŽNA TUŠ KABINA 80x80x205 cm

*Akcija se odnosi samo na web narudžbe!