ATLAS 80 PLOČA S DELILAH UMIVAONIKOM 80×45 cm

143.16 (1078.64 kn)

Kratki opis:

Ploča od iverala u dekoru hrast halifax.

Keramički nadgradni umivaonik uključen u cijenu.

Nosači za ploču nisu uključeni u cijenu, mogućnost odabira boje: antracit ili bijeli.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Prekrasna kombinacija ploče u hrast halifax dekoru s kvalitetnim keramičkim umivaonikom iz serija Atlas koja se savršeno uklapa u svaku kupaonicu, te joj pruža dašak elegancije.

Atlas kupaonski set dolazi s keramičkim umivaonikom koji je izrađen od visoko kvalitetnog materijala, te je otporan na ogrebotine.

Atlas kupaonska serija dolazi s više modela keramičkih umivaonika, što omogućuje da kupac odabere umivaonik koji će se odlično uklapati u stil njegove kupaonice.

Ploča od Atlas kupaonskog seta je debljine 6 cm, te je izrađena od troslojno oplemenjenog iverala u hrast halifax dekoru koji omogućava da Atlas set bude zamijećen prilikom ulaska u kupaonicu.

Ploča od Atlas kupaonskog seta je montirana pomoću nosača koji su izrađeni posebno za Atlas seriju, dostupni su u antracit ili bijeloj boji.

Naš širok asortiman nudi proizvode za opremanje kupaonica i cjelokupnog interijera. Od keramike i laminata, pa sve do kupaonske i sanitarne opreme. Uvijek se trudimo ponuditi kvalitetne, atraktivne i moderne proizvode. Koji odražavaju osobni stil Vas samih i čine životni prostor ugodniji.

ATLAS 80 PLOČA S DELILAH UMIVAONIKOM 80×45 cm